Om oss

Ingenjörsfirman Jan-Åke Hallén AB

Ingenjörsfirman Jan-Åke Hallén AB grundades 1964 och har sedan starten arbetat med utveckling och tillverkning av egna produkter. Företaget har egna patent- och mönsterskydd för flera olika produkter.

För ca. 35 år sedan fick vi möjligheten att börja arbeta med produkter för lustgassedering inom tandvården. Vi har sedan dess utvecklat och tillverkat utrustning för detta. Vår målsättning är att förenkla och förfina lustgasutrustningen så att tandläkarteamet kan utföra lustgasbehandling på ett hälsosammare, enklare, effektivare och säkrare sätt.

Vad vi gör

Vi tar på oss ansvaret från planering (ritningar) till fullt färdig installation med lustgas. Vi föreläser på lustgaskurser i Jönköping, har varit med och tagit fram material till en digital lustgasutbildning som hålls i Västra Götaland. Vi har också varit medförfattare till läroboken ”Lustgassedering inom tandvården” som gavs ut i februari 2022.

Med tanke på miljön och för personalens- och patientens hälsa har vi nu tagit fram en helt ny produkt ALL IN ONE innehållande både Hepafilter som oskadliggör bakterier och virus och ett dammfilter.

Vi arbetar även med:

Planering och byggnation av privat- och folktandvårdskliniker.

Vi har gjort ett antal laboratorier och även planerat t ex. Tandläkarhögskolan i Malmö.

Vi utvecklar och producerar operationsbord och undersökningsbord för veterinärer.

Vi producerar och säljer belysning.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå